webdesign

Webdesign in opdracht

ABC-Computeropleidingen maakt websites op maat.
Bij het voorbereiden van een website komen een aantal dingen kijken:

Vormgeving

In overleg bepalen we welke vormgeving en uitstraling uw website moet hebben. Hierbij hebt u alle mogelijkheden om uw eigen huisstijl te verwezenlijken.

Opzet en navigatiewebsite

Denk van te voren goed na hoe je de opbouw van je website gestalte wilt geven. Bekijk eens bestaande sites en maak een afdruk van sites die u aanspreken. Bezoekers bezoeken uw website om de inhoud, maar niet omdat de website er zo mooi uitziet. Ze moeten snel de inhoud kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarom heeft een website een logische opzet en duidelijke navigatie nodig.

Realisatie

We willen graag tevreden klanten die een website krijgen die aan hun verwachtingen voldoet. Daarom maken we eerst een ontwikkelplan. Hierdoor weet u van te voren wanneer welke activiteiten uitgevoerd worden. Dit plan wordt in overleg met u gemaakt. Let wel: een website is nooit af, er valt altijd wel weer iets aan te verbeteren.
Daarvoor bestaat ook de mogelijkheid om een cursus Webdesign bij ons te volgen

Speciale applicaties

Een website heeft meer mogelijkheden dan alleen informatie publiceren. ABC-Computeropleidingen kan ook een webwinkel of een enquête maken.

Zoekmachine optimalisatie

Hierbij optimaliseren we uw website, zodat deze hoger komt in zoekmachines. Het verwijzen naar uw website door middel van links is ook van invloed op de hoogte van de positie. Bij zoekmachine optimalisatie betaalt u éénmalig voor het optimaliseren van uw website, en voor het regelen van links naar uw website. De prijs is dus onafhankelijk van het aantal bezoekers dat u krijgt.
Wij verzorgen ook voor u een advertentie van uw website. Deze komt dan naast de zoekresultaten. U kunt zelf kiezen bij welke trefwoorden uw wordt getoond. U betaalt alleen voor het aantal keer dat er op uw advertentie wordt geklikt.

Hosting

ABC-Computeropleidingen.nl kan de hosting en domeinregistratie van de websites die door ons zijn gerealiseerd ook voor u regelen.
Wat is hosting?
Hosting is het huren van een gedeeltelijke serverruimte die in verbinding staat met het internet. Naast deze webruimte biedt een hosting provider (de eigenaar van de hosting)ook email-diensten aan.
Hosting wordt vaak geleverd in combinatie met mail en domeinnaamregistratie, maar kan ook zonder deze extra diensten worden geleverd.
Hoe de webruimte bereikbaar is vanaf het internet kan verschillend worden ingesteld, maar meestal gebeurt dit via het intikken van een domeinnaam in een internet browser.
Wat is domeinregistratie?
Domeinregistratie is het registreren van een internetadres zoals www.abc-computeropleidingen.
De kwaliteit van hosting hangt af van de betrouwbaarheid van het netwerk en de servers, de veiligheid van uw gegevens en de snelheid van de verbinding.
Wij zorgen voor een zeer goede hosting.
Is uw interesse gewekt, dan kunt u contact opnemen voor meer informatie.

 Designed by ABC-Computeropleidingen / Design4sites || Van de Craatsstraat 35 || 3784 KH Terschuur || 0342-842668